Patoloji Dernekleri Federasyonu

 Beni Hatırla | Şifremi Unuttum

Moleküler Patoloji Günü V- Primeri Bilinmeyen Tümörlerde Tanısal Biyobelirteçler Toplantısı


Değerli Patoloji Dernekleri Federasyonu Üyeleri,

“Moleküler Patoloji Günü V- Primeri Bilinmeyen Tümörlerde Tanısal Biyobelirteçler” toplantımızı Dokuz Eylül Ünivesitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Moleküler Patoloji Anabilim Dalı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı olarak  bu yıl yine Patoloji Dernekleri Federasyonu çatısı altında 14 Ekim 2021 tarihinde “çevrim içi” olarak gerçekleştireceğiz. 

Toplantımızın programını ve içeriğini, Sülen Sarıoğlu, Özgül Sağol ve Anıl Aysal Ağalar Hocalarımızın editörlüğünü yaptıkları, Springer Nature tarafından çok yakında yayınlanacak olan kitabımız “Biomarkers in Carcinoma of Unknown Primary” ile belirledik.  Bu başlık altında başlıca karaciğer, akciğer, lenf düğümleri, periton ve over ile kemiğin metastatik tümörlerinde en sık kullanılan ve güncel biyobelirteçleri sizlere Patoloji Anabilim Dalımız ve Moleküler Patoloji Anabilim Dalımızın çok değerli Öğretim Üyeleri moderatörlüğünde sizlere Hocalarımız ve değerli doktora öğrencilerimiz aktaracaklar.

Çalışmalarını yurt dışında “The University of Texas MD Anderson Cancer Centre” da sürdüren Prof Dr Ayşegül Şahin’ in de toplantıda “Meme Tümörlerinde Tanısal Biyobelirteçler” başlıklı konuşma yapmayı kabul etmeleri de çok sevindirici ve gurur verici oldu. Kendilerine vereceği destekten dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Toplantının organizasyonu ve düzenlenmesinde emek veren hocalarımıza, konuşmacılarımıza, Patoloji Dernekleri Federasyonu’ na, Opteamists Firması’ na şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Siz Değerli Katılımcılar ile zenginleşecek olan “Moleküler Patoloji Günü V- Primeri Bilinmeyen Tümörlerde Tanısal Biyobelirteçler” bilimsel etkinliğine konu ile ilgili herkesi davet ediyoruz. 

Saygılarımızla

Prof. Dr. Banu Lebe             

DEÜ SBE Moleküler Patoloji AD Başkanı

Prof. Dr. Özgül Sağol             

DEÜTF Tıbbi Patoloji AD Başkanı

Prof. Dr. Funda Yılmaz Barbet

Patoloji Dernekleri Federasyonu Başkanı 

Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Banu Lebe (SBE Moleküler Patoloji AD Başkanı, Koordinatör)

Prof. Dr. Özgül Sağol (DEÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji AD Başkanı)

Prof. Dr. Meral Koyuncuoğlu

Prof. Dr. Kutsal Yörükoğlu

Prof. Dr. Sülen Sarıoğlu

Prof. Dr. Erdener Özer

Prof. Dr. Burçin Tuna

Prof. Dr. Sermin Özkal

Prof. Dr. Çağnur Ulukuş

Prof. Dr. Safiye Aktaş

Prof. Dr. Sefa Kızıldağ

Doç. Dr. Merih Güray Durak

Doç. Dr. Duygu Gürel

Doç. Dr. Mehtat Ünlü

Dr. Öğr. Üyesi Anıl Aysal Ağalar

BİLİMSEL PROGRAM

Bilimsel program için tıklayınız. 

 

KURS ÜCRETLERİ

Kayıt Tipi

Kayıt Ücreti

Uzman

150 TL

Asistan

75 TL

 

*Kayıt ücretlerine KDV dahil edilmiştir.

 

BANKA BİLGİLERİ

 

Kurs ücreti aşağıdaki hesap bilgilerine istinaden havale olarak yatırılacaktır. (Kredi kartı ile ödeme yapılamamaktadır.)

 

Hesap Bilgileri

Hesap Adı

Patoloji Dernekleri Federasyonu PDF İktisadi İşletme

Banka Adı

İş Bankası

Şube

İbni Sina

IBAN NO TL

TR21 0006 4000 0014 3640 1083 96

 

Önemli Not : Havale işlemini gerçekleştirirken açıklama kısmına kayıt olacak olan kişinin adını ve soyadını yazmanızı rica ederiz. Katılımcılara ödeme kontrolü gerçekleştirildikten sonra sistem üzerinden onaylanarak sisteme kayıtlı mail adreslerine konfirmasyon mektubu ve kurs katılım bilgileri iletilecektir. Konfirmasyon mektupları bir hafta sonra iletilecektir.

KAYIT

Kayıt olmak için butona tıklayınız. 

ÖNEMLİ NOTLAR

Son Kayıt Tarihi : 12 Ekim 2021

Kursumuz Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olup, yayın link ve şifre detaylarınız kayıt sistemindeki mail adresinize 13 Ekim 2021, Çarşamba Günü gönderilecektir.

« Geri

İzinsiz kopyalama yapılmaz, her hakkı saklıdır. Copyright © 2024, Patoloji Dernekleri Federasyonu