Patoloji Dernekleri Federasyonu

 Beni Hatırla | Şifremi Unuttum

Karaciğer Patolojisi Kursu


Değerli Meslektaşlarımız,

Hepato-Pankreato-Biliyer Patoloji Çalışma Grubu ve Ege Patoloji Derneği tarafından organize edilen “Karaciğer Patolojisi Kursu” 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü İzmir’de, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi’nde gerçekleştirilecektir. Araştırma görevlilerimiz, yeni uzman olan hekimlerimiz ve karaciğer patolojisi ile ilgilenenler başta olmak üzere tüm meslektaşlarımızı toplantımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildiririz.

Kursumuza kayıt olmak için www.epd.org.tr adresinde “gelecek toplantılar – karaciğer patolojisi” sekmesi altında yer alan “Kayıt Başvurusu” bağlantısındaki formun doldurulması ve detayları formda belirtilen Ege Patoloji Derneği İktisadi İşletmesi hesabına kayıt ücretinin yatırılması gerekmektedir.

Kursa kayıt olmak isteyen Ege Patoloji Derneği Üyelerinin derneğe ait web sitesinde kişisel veri sayfalarına girerek bilgilerini güncellemelerini ve aidat ödemelerini yapmalarını önemle hatırlatırız. Dernek üyesi olarak kayıt yaptıran ve indirimden yararlanan üyelerimizin kayıt onayı, aidat bilgisi kontrol edildikten sonra yapılacaktır.

Bilimsel programa ve detaylara ulaşmak için tıklayınız.

 

Ege Patoloji Derneği Yönetim Kurulu

« Geri

İzinsiz kopyalama yapılmaz, her hakkı saklıdır. Copyright © 2024, Patoloji Dernekleri Federasyonu